Over Free Motion - Fysiotherapie Zoetermeer en Den Haag.

Ons Team

Fysiotherapeut - Den Haag

David Holthuijsen (BIG 19921809804)

David Holthuijsen is geboren en getogen in Voorburg. Al op jonge leeftijd raakte David geïnteresseerd in de medische wereld, mede door zijn ouders die beide werkzaam zijn op het gebied van de zorg. Naast zijn interesse voor de zorg, is David ook altijd bijzonder sportief geweest en heeft hij veel sporten fanatiek beoefend.

Lees Meer

Fysiotherapeut - Zoetermeer

Mandy van den Berg (BIG 89918748204)

Mandy van den Berg is geboren en getogen in Rotterdam. Na haar eindexamen is ze de opleiding "Sport en Bewegen" aan het Albeda College gaan doen. Daar heeft ze meerdere certificaten behaald zoals, "Fitvak A en B" fitnessinstructrische, Sportmassage en Bewegingsagoog.

Lees Meer

Fysiotherapeut - Den Haag en Zoetermeer

Laura Hamann (BIG 19917306904)

Laura Hamann is in Duitsland geboren en opgegroeid. Geïnspireerd door haar oom, die een succesvolle natuurmedicijnen praktijk had, ontwikkelde ze al vroeg haar interesse voor het medische veld. Na vier jaar intensief studeren behaalde ze 'als jongste ooit' haar graad in Natural Medicine.

Lees Meer

Fysiotherapeut - Zoetermeer

Yasmae Turpijn (BIG 29918881104)

Yasmae Turpijn studeerde in 2013 af aan de hogeschool in Rotterdam als fysiotherapeut. Ze droomde al langer van een carrière als fysio. Nadat ze veel te kampen had met blessures tijdens haar tijd als topsport kunstschaatster wilde ze altijd al weten hoe lichaam en geest in elkaar zat.

Lees Meer

Fysiotherapeut - Rotterdam

Lesley Rombley (BIG 19922904504)

Lesley Rombley is geboren en getogen in Rotterdam. Na de middelbare schooltijd heeft zij een toeristische opleiding gevolgd en mocht zij na het behalen van de diploma blijven werken bij haar toenmalige stageadres. Al snel besefte Lesley dat de toeristische branche niet haar roeping is. Ten gevolge daarvan heeft zij research gedaan naar wat bij haar past en waar haar interesses liggen. Hieruit bleek dat er twee cruciale punten waren die leidend waren tijdens de zoektocht naar een passende opleiding, namelijk ´het hebben van mensencontact´ en ´hulp kunnen bieden aan zorgbehoevenden´. Aan de hand daarvan en door een aantal open dagen bijgewoond te hebben aan de Hogescholen van Rotterdam, kwam zij tot het besluit om de opleiding fysiotherapie te gaan volgen. Met veel passie en toewijding heeft zij de diploma met succes behaald.

Lees Meer

Fysiotherapeut - Den Haag

Leroy Themen (BIG 69922607704)

Leroy is begin 2017 afgestudeerd en behandelt grotendeels volgends het Mulligan concept. Dit houdt in dat er actieve fysiologische bewegingen met een passieve correctie worden gevraagd. Met deze techniek wordt, indien deze geïndiceerd is, snel en pijnvrij functie teruggewonnen.

Lees Meer

Redenen om voor ons te kiezen

Voel je sneller beter en blijf je langer beter voelen bij free motion fysiotherapie !

Free motion fysiotherapie is uniek omdat wij bij ons de klant behandelen in een vriendelijke en casual omgeving met tegelijkertijd een hoog niveau van vakbekwaamheid. Daarbij zijn we een van de weinige klinieken in de omgeving waar fysiotherapie en chiropractie beiden verkrijgbaar zijn.

Onze klanten houden van keuzes en opties! Door het samenbrengen van twee gelijkgestemde en complementerende beroepen onder één dak, vinden we dat onze klanten sneller beter worden en langer beter blijven.De chiropractor is een specialist in het neurologische systeem en in de manuele manipulatie van de ruggegraat en het bekken. De fysiotherapeut is de specialist in het versterken van de spieren die dienen om de ruggegraat recht te houden en te ondersteunen.

In aanvulling op de beste Chiropractoren uit de omgeving, hebben onze fysiotherapeuten ook een groot aanbod aan andere modaliteiten om te helpen bij het genezingsproces. Van nek-, schouder- en elleboog klachten, tot lage rug, heup, knie en enkel, we zijn ervan overtuigd dat je rust vindt in een lichaam dat pijnvrij is en in Free Motion!