Wie zijn wij?

                                                          Laura Hamann, Physiotherapist, Heilpraktiker, NPI-CPS/PRT

 

                                                          Laura Hamann is in Duitsland geboren en opgegroeid. Geïnspireerd door haar oom, die een succesvolle natuurmedicijnen praktijk had, wie is laura hamannontwikkelde ze al vroeg haar interesse voor het medische veld. Na vier jaar intensief studeren behaalde ze 'als jongste ooit' haar graad in Natural Medicine. Laura specialiseerde zich daarna in behandeling met kruiden (Phytotherapy) en electro acupunctuur. Ze koos voor een gedegen klantbenadering en ontwikkelde een grondige kennis van alternatieve geneeskunde als onderdeel van een holistische benadering. Ze werkte daarbij in verschillende gerenomeerde praktijken in Duitsland.

 

Om zich verder te ontwikkelen als professional in de gezondheidszorg en om haar kennis uit te breiden volgde Laura de opleiding van de European School of Physiotherapy aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar haalde ze cum laude haar graad. Gedurende haar studies in Amsterdam deed ze uitgebreid ervaring op in het behandelen van patienten gedurende 3 termijnen klinische stage. Ze had daarbij de mogelijkheid om in verschillende disciplines te werken waaronder neurologische rehabilitatie, ouderenzorg, orthopedie-en-de-patienten, chronische-pijn patienten, prothesen, psychologische storingen en trauma. Aan het einde van haar stage koos ze ervoor te focussen op orthopedisch herstel. Sinds haar afstuderen heeft Laura het Certificaaat voor Posture Specialist (CPS), Professional Resistance Trainer (PRT), Dry Needling Therapeut en het Certificaat voor behandelingen van schouderpijn naar het Schuitemaker protocol behaald.

 

Bij Laura staat de klant centraal, De HANDS ON benadering is op basis van een combinatie van  manuele techniken, therapeutische ervaring, en het goed informeren van patienten. Elke klant is een individu en moet als zodanig worden behandeld om goed herstel te kunnen bewerkstelligen.

 

 

 

 

  

  

mandy3 400 x 383                                                           

Mandy van den Berg, Physiotherapist

 

Mandy van den Berg is geboren en getogen in Rotterdam. Na haar eindexamen is ze de opleiding “Sport en Bewegen” aan het Albeda College gaan doen. Daar heeft ze meerdere certificaten behaald zoals, “Fitvak A en B” fitnessinstructrische, Sportmassage en Bewegingsagoog.

 

Daarna is Mandy verder gegaan met haar interesse in het herstel (en ook preventie) van lichamelijke letsels met het volgen van de studie “Fysiotherapie” aan de Hogeschool Rotterdam. Haar diploma heeft ze met succes behaald. Tijdens de opleiding heeft ze in verscheidene instanties en Fysiotherapie praktijken stage gelopen en veel kennis en ervaring opgedaan. Tijdens deze stages heeft ze de mogelijkheid gehad om in verschillende disciplines te werken waaronder de orthopedie: de voorbereiding van een operatie en revalidatie ervan, revalidatie op de maag-, darm- en leverafdeling, obesitas en sporten, geriatrische gezondheidsklachten en voornamelijk nek, schouder, knie, enkel en rugklachten. Ze heeft ook bij meerdere Fysiotherapie praktijken ingevallen en gewerkt. Daarnaast heeft Mandy een jaar bij een voetbalvereniging de jeugd geholpen bij klachten tijdens het sporten waardoor ze veel kennis heeft op de grond van sportblessures. Sinds haar studie heeft ze verdere bijscholing gevolgd en meerdere certificaten behaald, waaronder: Rugklachten? Hoe belangrijk is onze rug eigenlijk? en Running technique & running re-education.

 

Sinds 2015 heeft Mandy meerdere keren ingevallen bij Free Motion Fysiotherapie bij ziekte en/of vakantie van andere fysiotherapeuten. Dit beviel zo goed bij de clienten en het gehele team dat ze sinds Oktober 2015 als waarnemer meerdere dagen per week bij locatie Zoetermeer werkt. Zo nodig valt ze ook in Den Haag in.

 

Bij Mandy staat de cliënt centraal en ze vindt het belangrijk om via een optimale samenwerking tussen de cliënt en haarzelf tot een volledig behandelplan te komen. Mandy is aangesloten bij de KNGF dus haar behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar indien u bij hen een aanvullend verzekering heeft voor fysiotherapie.  

 

 

  

     David Foto

David Holthuijsen, Physiotherapist

 

Ik ben David Holthuijsen, 25 jaar oud en ik woon in Den Haag.

 

Mijn interesse voor fysiotherapie komt voort uit mijn liefde voor sporten en het helpen van en werken met mensen. Ik ben zelf voor het eerst in aanraking gekomen met dit mooie beroep, toen ik een blessure opliep tijdens mijn opleiding tot marinier.

 

Nadat ik door deze blessure de opleiding niet kon voortzetten, heb ik gekozen om anderen, die (tijdelijk) beperkt worden door fysieke klachten te helpen. Graag laat ik mensen ervaren dat door fysiotherapie, bewegen en sporten gezondheidsklachten en beperkingen kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

 

Tijdens en na mijn opleiding tot algemeen fysiotherapeut  heb ik ervaring opgedaan in verschillende werkvelden en verschillende particuliere praktijken. Sinds kort heb ik de kans gekregen om bij Free Motion Fysiotherapie aan de slag te kunnen gaan. Ik hoop bij Free Motion Fysiotherapie met mijn inbreng mensen weer in staat te stellen om klachtenvrij te bewegen.

 

Naast mijn werk ben ik een fanatiek sporter en kunt u mij tegenkomen in de sportschool of op het voetbalveld. Het plezier dat ik aan sporten beleef, wil ik graag in mijn werk als fysiotherapeut overbrengen.

 

Heeft u fysieke klachten of ervaart u moeite met bewegen? Laat mij u dan helpen uw mogelijkheden te ontdekken en vergroten.